Se tilbud i vår nettbutikk her!

Ved til salgs

IGJEN MIDLERTIDIG UTSOLGT FOR TØRR VED.  MYE NEDBØR HAR GJORT VEDEN VÅT….  (22.sept.2023)

Vårt utendørs vedlager har igjen fått gjennomgå med mye dårlig tørkevær. Siste tids nedbør har gitt så mye fukt i bakken at vannet trekkes opp i pallene med fyringsved. Inntil veden igjen har tørket og tilfredsstiller kravene til tørr ved, ser vi oss nødt til å stenge alt salg av ved.

Da vi ikke kan vite når veden igjen blir fyringsklar, er det heller ikke mulig å forhåndsbestille via telefon eller e-post. Vi beklager ulempen dette medfører, nå håper vi på en lang periode med oppholdsvær og vind…..

Vedpriser 2023: Bjørk 1000/40 ltr. Kr 1499,-/99,-.  Tørrgran 1000/40 ltr. Kr 1250,-/89,-. Frakt av 1-3 storsekker/1000 ltr. Kr 449,-

 

KJØP VED HER

 

I 25 år har Lier ASVO varmet tusener av hjem med fyringsved levert fra lokale skogeiere. Vår romslige produksjonshall har moderne utstyr og våre medarbeidere trives svært godt med jobben.

Vi produserer ved hele året og tilbyr hjemkjøring og bæring av småsekk. Det foretas kontrollmålinger av fukt før levering slik at du er sikret tørr ved.

Hva slags ved trenger du?

Vi tilbyr granved/tørrgran og bjørkeved for sesongen 2023/2024

Veden leveres i 1000 liter storsekk og i 40 liter småsekk. Småsekkene blir håndpakket når veden er tørr. For god luftsirkulasjon fordeles/danderes veden i 1000 liter sekkene.

Vedkubbene er kappet i 30 cm lengde, perfekt for peisfyring og bålpanner. For fyring i nye ovner brukes ofte 20 cm lengde. Lier ASVO er en av få leverandører som tilbyr 20 cm bjørkeved.       NB! Begrenset antall.

Bestilling og frakt 

Bestilling gjøres via nettbutikk eller ved drop-in salg. Frakt kommer i tillegg. (oppdatert info pr. 22/9/9; Alt salg er nå stengt, både drop-in og via telefon/e-post)

Vi oppfordrer alle til å hente veden selv, da det i høysesong er lang ventetid på hjemlevering!

Vi tilbyr hjemlevering til boliger i Lier, Drammen, Nedre Eiker, Asker, Røyken og Bærum. Dessverre leverer vi ikke i Oslo eller til «gamle» Hurum.

Tips! For å sikre best mulig levering skriver du i kommentarfeltet hvor veden ønskes plassert på eiendommen, og merker gjerne stedet med en bøtte eller en presenning.

 

KJØP VED HER

 

Har du spørsmål om ved?

Kontakt Lier ASVO;

Avdeling for vedproduksjon
Tlf. 32 85 96 60 tastevalg 1
E-post: ved@lier-asvo.no