Se tilbud i vår nettbutikk her!

Ved til salgs

I 25 år har Lier ASVO varmet tusener med tørr bjørkeved kjøpt fra lokale skogeiere. Vår romslige produksjonshall har moderne utstyr og våre deltakere elsker å ha mye å gjøre.

Daglig produseres 20 storsekker og utkjøringen av ved starter i mai måned for å dekke etterspørselen. Vi setter vår ære i at veden skal være tørr, det vil si at fuktigheten ikke overstiger 20%. Derfor foretas kontrollmålinger før levering slik at du er sikret tørr ved.

Hva slags ved trenger du?

Bjørkeved leveres hovedsakelig i 1000 liter storsekk og i 40 liter småsekk . Småsekkene blir håndpakket når veden er tørr. For god luftsirkulasjon fordeles/danderes veden i 1000 liter sekkene. I løpet av sesongen har vi også blandingsved og hardved på lager, men det er begrenset produksjon av disse vedtypene.

Vedkubbene er kappet i 30 cm lengde, perfekt for peisfyring og bålpanner. For fyring i nye ovner brukes ofte 20 cm lengde. Lier ASVO er en av få leverandører som tilbyr kortere vedkubber.

Bestilling av ved gjør du enkelt i vår nettbutikk. Fraktkostnader kommer i tillegg til oppgitte priser. Transport kan bestilles til boliger i Lier, Drammen, Nedre Eiker, Asker, Bærum og Røyken. Tips! For å sikre best mulig levering skriver du i kommentarfeltet hvor veden ønskes plassert på eiendommen og merker gjerne stedet med en bøtte eller en presenning.

Etterspørselen etter bjørkeved  kan være større enn lagerbeholdningen , men vi har eget tørkekammer og tilstreber å kunne tilby våre kunder tørr bjørkeved gjennom hele sesongen. Nettbutikken vår skal alltid være oppdatert.

 

KJØP VED HER

 

Har du spørsmål om ved?

Kontakt Lier ASVO;

Linda Kleven
Tlf. 32 85 96 60 tastevalg 1
Send epost; asvo@lier-asvo.no