Kortreist ved hjem til deg

I over 20 år har vi varmet tusener med tørr bjørkeved kjøpt fra lokale skogeiere. Vår romslige produksjonshall har moderne utstyr og våre deltakere elsker å ha mye å gjøre.

Daglig produseres 20 storsekker og utkjøringen av ved starter i mai måned for å dekke etterspørselen. Vi setter vår ære i at veden skal være tørr, det vil si at fuktigheten ikke overstiger 20%. Derfor foretas kontrollmålinger før levering.

Hva slags fyringsved trenger du?

Bjørkeved leveres hovedsaklig i 1000 liter storsekk og i 60 liter småsekk . I løpet av sesongen har vi også blandingsved og hardved på lager, men det er begrenset produksjon av disse vedtypene.

Vedkubbene er kappet i 30 cm lengde, perfekt for peisfyring og bålpanner. For fyring i nye ovner brukes ofte 20 cm lengde. Lier ASVO er en av få leverandører som tilbyr kortere vedkubber.

Bestilling av ved gjør du enkelt i vår nettbutikk. Fraktkostnader kommer i tillegg til oppgitte priser. Tips! For å sikre best mulig levering skriver du i kommentarfeltet hvor veden ønskes plassert på eiendommen og merker gjerne stedet med en bøtte eller en presenning.

Etterspørselen etter ved  kan være større enn lagerbeholdningen , men vi har eget tørkekammer og tilstreber å kunne tilby våre kunder tørr ved gjennom hele sesongen. Nettbutikken vår skal alltid være oppdatert.

KJØP VED HER

Har du spørsmål om ved?

Kontakt

Per Christian Orby
Tlf. 904 02 557
Send epost; asvo@lier-asvo.no