Kjøpsvilkår

Lier ASVO AS 

Kjellstadveien 11, 3402 Lier

Org.nr. 877218392. asvo@lier-asvo.no  telefon 32 85 96 60

 

Priser og leveringskostnad

Alle priser er oppgitt inkludert MVA. Frakt bestilles sammen med ønsket ved og totalkostnaden fremkommer på ordren. Ønsker du å hente veden selv, kontakter du oss på asvo@lier-asvo.no

 

Leveringstid

Transport skjer med lastebil og din bestilling samkjøres med andre leveranser i samme område. Dette gjør vi for å spare miljøet og for å få mest mulig effektiv levering. Du blir kontaktet senest dagen før din bestilling blir levert.  Ved ekstra stor etterspørsel kan det ta mer enn 30 dager fra bestilling til levering.

 

Betaling og sikkerhet

Lier ASVO AS har vært i drift siden 1997. Vi leverer fyringsved til private kunder i Lier, Drammen, Asker, Bærum, Nedre Eiker, Røyken og Hurum. Andre leveringssteder må avtales spesielt.

Vi benytter Vipps betalingsmiddel. Du får en betalingsforespørsel i Vipps-appen på telefonen din, og vipps så er ordren betalt. Kjøpers konto belastes ved bestilling. DIBS står for betalingstransaksjonene og vi hos Lier ASVO AS oppbevarer ikke kortnummer, brukernavn og passord eller andre sensitive opplysninger. Vår nettbutikk er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet.

 

Bestillings- og avtaleprosess

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

 

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett på ditt kjøp når du handler over internett. Ta kontakt med oss på asvo@lier-asvo.no og gi beskjed om hva du ønsker å endre på din bestilling.

 

Nyhetsbrev og kommunikasjon

Vi tilbyr nyhetsbrev på epost med blant annet påminnelse om å bestille sesongens ved i tide. Innholdet i disse vil ofte være tilpasset deg med relevant informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta disse nyhetsbrevene.

Du mottar en bekreftelse fra oss på epost når vi har mottatt bestillingen.

I forkant av vedleveransen kontaktes du på SMS, slik at kjøpsopplevelsen hos oss blir så smidig som mulig.

 

Tusen takk for at du handler hos oss!